Comedy Creatives

Wij zijn een collectief van schrijvers, regisseurs en vormgevers en zijn altijd opzoek naar de lach. Wij combineren humor en communicatie zodat jouw boodschap overkomt én blijft hangen.

Hoe dan?

Comedy is maatwerk en door ons brede aanbod aan grappige creatievelingen kunnen wij de meeste klussen lachend aan. We schrijven volledige campagnes, alleen maar een paar grappen of maken het script van je bedrijfsfilm funny. Humor past overal. We helpen jou om de (afscheids)speech van de CEO bij te schaven tot een memorabele toespraak vol goede oneliners. Of we coachen jou voor een productlancering zodat jouw pitch er met de timing van een topcomedian uitkomt.
Kortom: wij zijn Comedy Creatives en maken serieus werk van comedy.

Contacteer ons voor

Schrijfwerk & Coaching

We weten allemaal dat humor een positieve impact heeft op communicatie. Wij helpen je bij het toevoegen van humor aan jouw verhaal. Grappen die passen bij jou en bij de boodschap die je wilt overbrengen. Op een manier die voor jou natuurlijk voelt.

Bekijk ons aanbod

Of

Concepts

Humor betekent vaak net even anders tegen de dingen aankijken. Wil jij graag een frisse blik op je creatieve proces, zoek je naar de juiste glimlach voor een campagne of ben je er aan toe om je eigen wereld compleet op zijn kop te zetten voor een hilarische nieuwe kijk op je plannen of ideeën? Wij zijn te boeken voor brainstorms, pitches en het opstellen van complete campagnes.

Bekijk ons aanbod

Of

Events

Humor moet je beleven! Onze creatives houden zichzelf scherp door regelmatig op te treden. Die ervaring zorgt ervoor dat we de perfecte partner zijn voor maatwerk optredens en shows voor bedrijfsevents of een personeelsfeest. Live, Livestream of Hybride… humor werkt altijd!

Bekijk ons aanbod

De Comedy Creatives

Jörgen Raymann, Allrounder

Allround tv- en radiomaker en een artiest in hart en nieren. Naast zijn cabaretvoorstellingen is Jörgen ook een veelgevraagd dagvoorzitter en presentator. Zijn creativiteit en originele invalshoeken komen goed van pas bij brainstormsessies en workshops.

Beer ten Kate, Creative

Schrijver, filmregisseur en een kei in audiovisuele comedy.  
Beer won prijzen en nominaties met zijn tv-werk en commercials en is een allround creative die ook perfect in een adviserende rol past. Beer is er voor zowel vorm als inhoud en zijn unieke kijk is welkom bij elke creatieve brainstorm.

Anne Neuteboom, Comedian

Cabaretière, actrice en winnares vd jury- en publieksprijs bij Cameretten en genomineerd voor Neerlands Hoop. Anne heeft een totaal eigen stijl comedy en is een zeer veelzijdig artieste. Ze speelt voornamelijk in het theater, maar draait ook haar hand niet om voor presentaties of een grappige sketch op TV. 

Arie Koomen, Comedian

Voormalig Lama en winnaar van de Gouden Televizier Ring. Brak door als de ene helft van het legendarische duo Arie en Sylvester. Naast zijn TV werk is Arie ook een begenadigd grappen schrijver en succesvol Grafisch Vormgever. Zo ontwierp hij voor Cavallaro, Heineken, Ajax en bedacht zelfs de mascotte van PSV. 

Vincent Geers, Theatermaker

Cabaretier, toneelregisseur en schrijft voor bijna alles wat grappig is op de Nederlandse televisie. Van Dit Was Het Nieuws tot aan De Comedy Central Roasts.
Vincent wordt als comedian en creative vaak gevraagd voor zowel workshops als brainstorms en heeft talloze BN’ers geholpen met zijn coaching en spelregie.

Max van den Burg, Comedian

Cabaretier en acteur die o.a. speelde in New Kids Nitro, diverse sketch- en tv-shows. Hij heeft ook veel succesvolle commercials op zijn naam staan.
Max is niet alleen een ras-comedian, maar ook een dagvoorzitter met humor en de ideale man voor een maat-optreden op een bedrijfsfeest of als afsluiter van een cursusdag.

Marcel Bamberg, Programmamaker

In een verleden stand-up comedian, tegenwoordig dagvoorzitter, presentator en programmamaker. Marcel is behalve komisch vooral ook in zijn kracht als interviewer of in een aangevende rol als dagvoorzitter. Hij begrijpt als geen ander hoe het maken van een programma werkt, dus denkt graag actief mee over de redactionele invulling en hoe de inhoud het beste bij het publiek beklijft.

Rob Scheepers, Comedian

Cabaretier, columnist en oneliner-koning. Hij brak door bij “Padoem Patsss!”, staat in theaters door heel Nederland, en wekelijks is dit grappenkanon te horen op de Radio Veronica. Rob’s nieuwjaarsconferences zijn ondertussen een begrip in Brabant en het afgelopen jaar speelde hij met zijn 'Stadiontour' zelfs vaker in het PSV Stadion dan Guus Meeuwis. Rob is tevens dagvoorzitter en dagafsluiter, en schuift daarnaast regelmatig aan bij creative meetings en brainstorms.

Hassan el Rahaui, Comedian

Comedian, acteur en coach. Won diverse cabaretprijzen en mocht zelfs aanschuiven bij DWDD. Is nu te bewonderen in het theater met zijn eerste solovoorstelling. Hassan was als acteur te zien in de AVROTROS-serie Forever en vele andere projecten, maar is door zijn ervaring in het zakenleven ook de perfecte kandidaat voor bedrijfsfilms, trainingen en productpresentaties.

Jurg van Ginkel, Comedian

Schrijver, comedian en tv-maker. Begon zijn comedy loopbaan bij het satirische studentenblad Propria Cures en heeft ondertussen een enorm CV opgebouwd. Jurg is naast een begenadigd humorist en schrijver ook een redactionele duizendpoot met ruime ervaring in itemregie en editing. Jurg speelt vast bij het Utrechts Comedyhuis en is nauw betrokken bij het Utrechts Internationaal Comedy Festival.

Thijs Kemperink, Comedian

Cabaretier, columnist en Twents fenomeen: dat is Thijs Kemperink! Thijs staat intussen alweer met zijn 5de solo-cabaretvoorstelling in theaters door het hele land en hij doet nog veel meer... Ieder jaar een oudejaarsconference, presentatieklussen, optredens op maat en zijn succesvolle online Formule 1 column. Thijs zijn nuchtere en authentieke kijk op alles maakt hem ideaal voor optredens met op maat geschreven grappen voor uw bedrijf of organisatie.

Tom Roes, Programmamaker

Programmamaker, presentator en regisseur. Maakte online internationaal naam met zijn Survival Guide to the Dutch en was winnaar van de Slimste Mens in 2015. Is de perfecte man om ideeën om te zetten naar goed getimede filmpjes, strak schrijfwerk en hilarische concepten.

Paul Kops, VFX

VFX artist, 3D animator en motion graphic designer. Afgestudeerd in Amsterdam aan de Nederlandse filmacademie. Paul heeft ondertussen voor o.a. Philips, Mitsubishi en Albert Heijn projecten gedaan.

Shariff Nasr, filmregisseur

Regisseur, schrijver en experimenterend stand-up comedian. Shariff heeft vele prijzen gewonnen met zowel commercieel als creatief werk. Kan uitstekend uit de voeten met corporate klussen, van concept tot commercial. Kwaliteit is zijn keurmerk… en daar neemt hij graag zijn tijd voor.

Stephan ter Borg, schrijver

Schrijver, schrijver en schrijver. Stephan is het bewust onbekende gezicht achter heel veel grappige programma’s en filmpjes. Van De Speld tot de Covid-sitcom van KPN. Geen man die je vaak zult zien, maar dat is ook niet nodig. Zijn pen is goud. Of hij nu schrijft aan een speech, editorial content of een scenario.

Onze projecten

Bekijk onze cases voor een greep uit onze toffe projecten. 

Cases