Schrijfwerk & Coaching

Corporate Comedy

Valt er weinig te lachen in de bedrijfsnieuwsbrief? Mist je social media-content net die vrolijke knipoog die je zoekt? De Comedy Creatives helpen je lachend bij het vinden van de juiste toon zodat jij voortaan fluitend met je klanten en werknemers communiceert.

Uurtarief  € 80

Boek nu

Of

Speech schrijven

Welke boodschap je ook wilt vertellen, met humor komt het beter binnen.  Grappen en leuke anekdotes maken je verhaal aantrekkelijk en zorgen dat de boodschap blijft hangen. En laat Comedy Creatives nu net een stal vol mensen hebben die daar hun vak van hebben gemaakt. Wij zorgen dat jij met de leukste speech de show  steelt.

Vanaf € 2.900

Boek nu

Of

Speech Coaching

Spreken in het openbaar: je moet het maar durven! Ons coachingstraject helpt jou bij het vinden van je eigen stem en de humor die daar bij past. Wij geven je de creatieve tools om iedereen te raken met je verhaal en daarna helpen we jou met oefenen tot jij stralend vol zelfvertrouwen op het podium staat om de zaal weg te blazen met jouw verhaal..

Vanaf € 875

Boek nu

Scripts, Voice-overs & Draaiboeken

De teksten die de Comedy Creatives elke dag schrijven voor draaiboeken, scripts en voice-overs zijn al bijna elke dag te horen op de radio of televisie. En die ervaring zetten we graag in om ook jou te helpen met het in elkaar zetten van goede en grappige teksten voor jouw tv-programma, radioshow, podcast of bedrijfsfilm. 

vanaf € 450 per aflevering/ editie

Boek nu

Wil je gewoon even sparren?

Wij hebben alle ervaring in huis voor een humoristisch antwoord op jouw communicatievraagstuk. Voor de duidelijkheid (en onze SEO-score) sommen we onze expertise nog even op: edit, regie, dagvoorzitters, comedians, schrijvers, regisseurs, speech, CEO begeleiden, bedrijfscommunicatie, reclames, visualisaties, VFX, huisstijlen, brainstormen, tailor made comedy show.

Wij denken met alle plezier vrijblijvend mee over de beste oplossing die bij je past!

(Digitale) koffie?