Podcast

We worden blij als mensen onze programma's zien, vervolgens ook anders naar de wereld kijken. En om een breed publiek te betrekken, grijpen we graag naar de humor als vorm.

Onze producties

Bijvangst

Een podcast over toeval in de wetenschap met Sophie Frankenmolen. Een serie over vinden waar je niet naar zocht. Een ode aan het ongeplande, aan getalenteerde dwarsdenkers, aanbizar toeval en eureka momenten.

Universiteit van Nederland

De beste wetenschappers geven antwoord op spraakmakende vragen. Zo leer je binnen 15 minuten waarom muggen altijd jou moeten hebben en hoe robots ons leven redden. Van donkere materie tot  verliefdheid bij dieren: alles komt voorbij!

Alles op Tafel

In deze podcast nodigt Mariëtte Hamer samen met Sahil Amar Aïssa gasten uit om te praten over seksueel grensoverschrijdend gedrag, aan een steeds wisselende tafel. Aan de draaitafel, de keukentafel, de operatietafel, de kantinetafel en de talkshow tafel proberen zij erachter te komen hoe we op al die plekken echt iets kunnen veranderen.

Podcast studio

Ben jij op zoek naar een podcast studio waar alle basis aanwezig is en alle opties mogelijk zijn? Lees hier meer  over onze podcast studio op het Marineterrein