Programma’s

Bij PnP Media ontwikkelen we programma's en projecten die de wereld een beetje slimmer en mooier maken. Dat doen we voor alle publieke, commerciële media en streamers.

We worden blij als mensen onze programma's zien, vervolgens ook anders naar de wereld kijken. En om een breed publiek te betrekken, grijpen we graag naar de humor als vorm.

Onze producties

De Afhaalchinees

In Nederland zijn meer dan veertigduizend kinderen geadopteerd. Tot blijdschap van ouders met een kinderwens maar hoe is dat voor het kind? Tv-maker Kelly-Qian van Binsbergen opent in deze vierdelige documentaire serie het gesprek over de gevolgen van interlandelijke adoptie.

Reference Man

In dit vierluik neemt Sophie Frankenmolen de kijker mee in haar onderzoek naar de Reference Man: een witte man, zo'n 1.75m lang en ongeveer 80 kilo. Onze wereld is afgestemd, getest en gebouwd op hem. Dat is soms bijna knullig, maar af en toe ook levensbedreigend.

Universiteit van Nederland

Voor de Universiteit van Nederland verzorgen wij de volledige producties van de video- en podcastcolleges. Onze kracht zit in het overbrengen van complexe materie naar een helder verhaal.

De werkplaats

In de Werkplaats leggen Nederlandse wetenschappers elke dinsdag op AD.nl en bij de Universiteit van NL  actuele onderwerpen op de wetenschappelijke werkbank. Wat klopt er van en wat is volstrekte onzin?

Het Lab

Voor National Geographic hebben wij een lab ingericht om samen met wetenschappers in 25 afleveringen vragen van de bevolking te beantwoorden

Is Er Een Dokter In De Zaal?

Wij creëerden en produceerden de show “Is er een dokter in de zaal” met Philippe Geubels voor