Events

Comedy op maat

Onze creatives leveren al jaren maatwerk-comedy voor bedrijfsfeesten, radio en televisie. Dus laat één van onze ervaren comedians jouw evenement afsluiten met speciaal voor de gelegenheid geschreven grappen. Met de informatie die jij verschaft, schrijft de comedian een korte show of geeft een frisse en komische blik op jouw bedrijf, organisatie of evenement. Een frisse en komische afsluiter die het publiek gegarandeerd met een glimlach op het gezicht naar huis stuurt.

Act op maat vanaf € 2.500
Column op maat vanaf € 2.000

Boek nu

Of

Dagvoorzitters

Een dagvoorzitter is er niet alleen voor de vragen en de strakke timing… een beetje lachen tussendoor maakt een event zoveel frisser en vrolijker. Onze comedy dagvoorzitters zijn scherp op de inhoud, sterk in de timing en altijd op zoek naar die ontspannende lach!

Vanaf € 2.000

Boek nu

Of

Comedy Show

Op zoek naar een volwaardige show voor een bedrijfsfeest of event? Dat kan!
Wij veranderen iedere zaal of event space in een intieme Comedy Club met de beste comedians!

Line up Comedy show vanaf € 4.000
1 MC + 2 Support Acts + 1 Headliner

Boek nu

Comedy Talkshow

Op zoek naar een inhoudelijke show die past bij jouw event? Onze Comedy Talkshow is een vast format, dat zich makkelijk op maat laat maken. Zo kunnen wij ons volledig richten op de inhoud en de lach!

Talkshow (30 min) vanaf € 7.500
1 host + 1 sidekick + 1 Maatwerk Instart + 1 slotakkoord

Boek nu

Wil je gewoon even sparren?

Wij hebben alle ervaring in huis voor een humoristisch antwoord op jouw communicatievraagstuk. Voor de duidelijkheid (en onze SEO-score) sommen we onze expertise nog even op: edit, regie, dagvoorzitters, comedians, schrijvers, regisseurs, speech, CEO begeleiden, bedrijfscommunicatie, reclames, visualisaties, VFX, huisstijlen, brainstormen, tailor made comedy show.

Wij denken met alle plezier vrijblijvend mee over de beste oplossing die bij je past!

(Digitale) koffie?