Concepts

Comedy Brainstorm

Een flinke shot funny en een kritische comedy blik. Als dat is wat jouw campagne, strategie sessie of marketingplanning nodig heeft, kunnen wij het leveren. Onze creatives schuiven graag een keer aan bij een brainstorm. En zorgen gegarandeerd voor een unieke kijk en een grote smile!

Vanaf € 1.200  

Boek nu

Of

Billen Bloot Brainstorm

Nog geen enkel idee? Of juist wel, maar nog geen goede? Wij nodigen je graag uit om met de billen bloot te gaan. Gooi je wensen bij ons in de groep en beleef een brainstorm zoals je die nog nooit hebt meegemaakt. De ideale comedy kickstart of doorstart van campagnes, product launches en event ontwikkeling.

Vanaf  € 2.400 

Boek nu

Of

Comedy Concepts

Op zoek naar de perfecte match tussen jouw product en een flinke dosis humor? Onze creatives zijn er klaar voor. Jij zorgt voor de briefing, wij voor de brainstorm en een perfecte pitch. Campagnes, podcasts, commercials of live events. Wij lachen er om! En jij ook!

Vanaf € 5.750 

Boek nu

Wil je gewoon even sparren?

Wij hebben alle ervaring in huis voor een humoristisch antwoord op jouw communicatievraagstuk. Voor de duidelijkheid (en onze SEO-score) sommen we onze expertise nog even op: edit, regie, dagvoorzitters, comedians, schrijvers, regisseurs, speech, CEO begeleiden, bedrijfscommunicatie, reclames, visualisaties, VFX, huisstijlen, brainstormen, tailor made comedy show.

Wij denken met alle plezier vrijblijvend mee over de beste oplossing die bij je past!

(Digitale) koffie?