Contact

We are Creative Builders

Wij zijn PnP Media. Een frisse en vernieuwende productiemaatschappij maar ook een collectief van internationale mediaprofessionals met bakken ervaring.

Wij koppelen al onze kennis en kunde bij het maken, bedenken en ontwikkelen van unieke multimediale content en concepten.

Bel ons vooral voor

Multimediaproductie

Wij ontwikkelen en produceren programma’s voor alle publieke en commerciële media voor platformen en maken content voor bedrijven en kennisinstellingen.

Zoals wat?

Comedy Creatives

Ons schrijverscollectief heet Comedy Creatives, omdat wij altijd op zoek gaan naar de lach. Wij combineren humor en communicatie om zo jouw verhaal nog beter over te brengen.

Tell me more!

Wetenschapscommunicatie

Wij zijn experts in het vertellen van complexe verhalen aan een breed publiek ongeacht het medium.
Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal duidelijk is en produceren dit voor elk mediumtype, denk hierbij aan podcasts, video’s, theaters of het opzetten van een compleet (online) platform. Niemand is zo sterk in het vertalen van wetenschap (en als het even kan met een vleugje humor).

Meer info

Mediacollectief

Ons collectief is breed inzetbaar, van strategisch mediaexperts tot tekstschrijvers, strategen en presentatoren. Zo hebben we alles in huis voor een productie van A tot Z, maar wij weten ook wie in te zetten voor die ene communicatieopdracht waar je een specialist voor zoekt. Wij kennen de oplossing en denken graag met je mee over de ideale invulling.

Zoals wie?

PnP Studio

Onze veelzijdige studio van ca 90m2 in het centrum van Amsterdam is volledig uitgerust om allerlei content op te nemen. Zoals professionele webinars, een virtuele werkgroep, een programma of het livestreamen van een virtueel congres.

Lees meer

Learning Glass Studio

Keer je rug naar ingewikkelde technologie, niet naar je publiek. Presenteren achter Learning Glass is de meest intuïtieve manier om snel effectieve trainingsvideo's te maken.

Lees meer