Mediaproductie

Wij ontwikkelen en produceren programma’s voor alle publieke en commerciële media voor platformen en maken content voor bedrijven en onderwijsinstellingen.

Wij zetten onze jarenlange ervaring met het overbrengen van kennis in om aansprekende verhalen te vertellen en dat combineren wij graag met de humor van ons komisch talent.

Onze producties

TV shows Philippe Geubels

Wij creëerden en produceerden de shows “Is er een dokter in de zaal” en “Geubels en de Hollanders” voor RTL 4 en coproduceerden met Woestijnvis het programma “Geub”.

Universiteit van Nederland

Voor de Universiteit van Nederland verzorgen wij de volledige producties van de video- en podcastcolleges. Onze kracht zit in het overbrengen van complexe materie naar een helder verhaal.

Om privacyredenen heeft YouTube uw toestemming nodig om te worden geladen

Wijzig cookie instellingen

Theatershow Kaj Gorgels

Wij deden de registratie van de one-man theatershow “Effe relativeren” van influencer / comedian / multitalent Kaj Gorgels voor Videoland.

Nieuwe leiders

Voor het platform Nieuwe Leiders produceren wij de reeks online afleveringen waarin Roek Lips in gesprek gaat over hoe mensen en organisaties kunnen inspelen op grote maatschappelijke veranderingen.

Rob Scheepers Stadiontour 2020

De eerste coronaproof theatervoorstelling van Nederland realiseerden wij samen met DPG en TVB. Rob Scheepers stond in een uitverkocht Philips stadion waar wij ook de registratie van deden.

Het Lab

Voor National Geographic hebben wij een lab ingericht om samen met wetenschappers in 25 afleveringen vragen van de bevolking te beantwoorden